De Buurvrouw?
Je kent het wel… Je bent aan het koken en… je mist iets. Voor het welbekende ‘kopje suiker’ klop je dan aan bij je buur. De Buurvrouw werkt vanuit deze visie; jij merkt in jouw leven dat je iets essentieels mist waardoor je niet verder komt en je gaat opzoek naar iemand die jou kan helpen. Een nieuw inzicht, een nieuwe vaardigheid, loskomen van wat je vasthoudt, rouwen om wat er niet meer is, even niet meer alleen ploeteren.

Thera
 Mijn naam is Thera Roosenbrand. Ik woon in Zwolle, ben moeder van 3 kinderen en getrouwd met Bram. Ik ken het, van mezelf en van mensen in mijn buurt die ik liefheb. Dat het (soms) niet lukt. Dat je jezelf niet herkent. Dat je niet meer verder komt. Dat je hoofd je in de weg kan zitten, dat de steen op je borst zo zwaar is dat het verdragen ervan een dagtaak is, dat je naasten je niet meer kunnen vinden of jij hen niet meer.

Ik wil jou zeggen: het kan. Lichter, zachter, fijner, rustiger, sterker. Het vraagt een heleboel kleine stapjes. En soms wat extra hulp om je eigen vastlopen in te zien of te stoppen. Om opnieuw in beweging te kunnen komen. Dat vergt wel moed en een groeiend vertrouwen. Hulp vragen vraagt moed, maar durf het. Want het kan, echt. Autisme, depressie, angststoornis, borderline, bipolaire stoornis, AD(H)D, PTSS, hoogbegaafdheid, licht verstandelijke beperking, hoog-sensitiviteit, etc etc; wat er mogelijk ook mee speelt; je bent welkom!

Als je graag wilt weten wat de Buurvrouw voor jou zou kunnen betekenen, kijk dan bij Beeldende Therapie en bij Praktisch.